Spaarpunten uitleg

Naast de laagste prijsgarantie biedt Beauty4sale ook de mogelijkheid om deel te nemen aan ons spaarpuntensysteem. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een account aan te maken. Zodra je je hebt aangemeld en een bestelling hebt afgerond, wordt het aantal spaarpunten behorend bij het bestelde artikel of de bestelde artikelen bijgeschreven op je eigen persoonlijke account. Daarmee spaar je dus  voor nog meer voordeel!

Voor elke euro ontvang je bij beauty4sale 1 spaarpunt. 1 spaarpunt is weer 0.025 cent waard in de shop. Dus voor een product van 10 euro moet je 400 spaarpunten inleveren.
Per product staat in de shop vermeld hoeveel spaarpunten het artikel oplevert en hoeveel spaarpunten het product kost. Heb je dus voldoende spaarpunten gespaard, dan kan je daar ook mee betalen. Meld je nu aan en spaar mee voor gratis producten!

Voorwaarden voor het spaarpunten systeem:

Het is niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor contant geld.
Je kunt je verzamelde spaarpunten alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij Beauty4sale.nl.
De spaarpunten zijn gekoppeld aan je persoonlijke account, dus je kunt ze niet overdragen aan iemand anders.
Vanzelfsprekend worden de verzamelde spaarpunten voor producten die je aan ons retourneert weer in mindering gebracht bij je account.
Er zit geen geldigheidsduur aan de punten. Je kunt dus lekker op je eigen tempo door blijven sparen en je spaarpunten blijven gewoon staan.
Er is geen minimum bestelwaarde gekoppeld aan het inleveren van de spaarpunten.
Je kunt geen bestelling plaatsen met alleen gratis producten, betaald door spaarpunten. Dit moet altijd in combinatie zijn met een betaalde levering.

 

 

 

 

Nieuw