De merken van Beauty4sale.nl


Beauty4sale heeft een selectie gemaakt van alleen de merken die voldoen aan de voorwaarde van de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons vind je Sleek, Ecotools, Barry M, W7, BeautyUk, Royal kwasten en Blush Professional. Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid van ieder merk en er blijven nieuwe merken bij komen. De producten zijn, vanwege de hoge pigmentatie, zowel op professioneel niveau als door consumenten te gebruiken. 

Sleek MakeUp
Sleek MakeUp heeft een ruime selectie van producten met een uitstekende pigmentatie. De producten worden zowel door consumenten als op professioneel niveau gebruikt. Sleek richt zich op de lichte, midden én donkere huidskleuren en is daardoor voor iedereen een zeer interessant merk.

Ecotools
EcoTools is een award winnend eco vriendelijk merk en wordt in meer dan 50 landen succesvol verkocht. Alle penselen zijn verpakt in een herbruikbare verpakking die als bewaartasje gebruikt kan worden. De verpakkingen en penselen zijn gemaakt van natuurvriendelijke en gerecyclede materialen. Het handvat is van bamboo, de metalen ferulle is gemaakt van gerecycled aluminium en de met hand geknipte haartjes zijn gemaakt van synthetische materiaal genaamd taklon. De penselen zijn dus milieu- en diervriendelijk. Op elk penseel staat gedrukt waarvoor de penseel dient en er zijn tal van instructie filmpjes beschikbaar om een mooie look te creëren. Zo wordt het dus wel heel makkelijk gemaakt om zelf die professionele look te creeren!

Barry M
Barry M make-up biedt een uitgebreid assortiment betaalbare en kwalitatief zeer goede make-up producten. Barry M is al jarenlang één van de meest favoriete en best verkochte Engelse cosmeticamerken.

W7 Cosmetics
W7 heeft een breed assortiment, hele gave producten en de kwaliteit is (zeker naar verhouding met de prijs) erg goed. Voor weinig geld heb je de mooiste producten met een goede kwaliteit!

BeautyUk
BeautyUk  is, net als W7, een echt budgetmerk. Ook BeautyUk heeft een uitgebreid assortiment met mooie producten. De kwaliteit is ook bij BeautyUk erg verrassend als je kijkt naar de prijzen. Daar verwacht je normaal gesproken.

Royal
Royal maakt goede kwaliteit kwasten voor budgetprijzen. Gewoon  prima kwaliteit, maar niet de enorme uitgave die je vaak bij andere merken wel moet doen voor goede  kwaliteit. Probeer ze zelf en ervaar zelf dat goede kwasten  niet altijd veel hoeven  te kosten!

Blush Professional
Blush Professional heeft prachtige make up paletten van professionele kwaliteit. We hebben al honderden zeer tevreden klanten op zowel professioneel als consumenten niveau die erg onder de indruk zijn van deze paletten. Ook verkopen wij van Blush Professional zeer mooie beautycases kwastensets van uitstekende kwaliteit. 

Nieuw