De voordelen van Beauty4sale.nl

Goede kwaliteit
Beauty4sale test de producten op kwaliteit voordat ze in het assortiment worden opgenomen. Daarom hebben wij een zorgvuldig geselecteerd assortiment en kunnen wij jou dus de beste kwaliteit bieden.

Gratis verzending
Boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis. Daaronder betaal je een bijdrage van € 2,99 in Nederland. Voor Belgische klanten geldt een bijdrage van €9,-

Snelle levering
Indien je bestelling op werkdagen voor 11:00 is geplaatst, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! *
* Dit geldt voor klanten in Nederland. Voor Belgische klanten geldt dat er dezelfde dag door ons verstuurd wordt, indien op werkdagen voor 11:00 besteld.

Webwinkel keurmerk
Beauty4sale is aangesloten bij WebwinkelKeur. Het grote voordeel hiervan is dat je weet dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt.
Wat WebwinkelKeur o.a. biedt:
*inzet van Mystery Shoppers die aangesloten webwinkels checken
*gratis bemiddeling bij eventuele geschillen
*bindende geschillencommissie
*echte klantreviews inzien

Diverse betalingsmogelijkheden
Je kunt bij ons betalen met Ideal en Paypal (inclusief creditcards) en via overschrijving. Bij betaling via een overschrijving geldt dat wij het pakket verzenden op het moment dat het bedrag door ons is ontvangen.

SSL
Bij beauty4sale.nl ben je verzekerd van een beveiligde verbinding wanneer je je gegevens invoert of afrekent. Dit herken je aan het slotje of schildje, boven in de adresbalk van je browser.

Nieuw