Veelgestelde vragen

Hoe kan het dat jullie zulke lage prijzen hebben?
Onze leveranciers moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om door ons geselecteerd te worden. Dit is onder andere de prijs van de producten. Alleen de beste prijs/ kwaliteit producten komen in aanmerking voor onze webshop.

Hoe weet ik dat ik bij jullie de laagste prijs betaal?
Beauty4sale hanteert een laagste prijs garantie*. Wij controleren regelmatig de prijzen van andere (web)shops. Vind je toch hetzelfde product ergens anders voor een betere prijs? Dan passen wij de prijs aan en krijg jij het verschil terug.
*Dit geldt voor reguliere prijzen van andere (web)shops, dus niet voor aanbiedingen. Dit geldt alleen voor (web)shops binnen Nederland. **Lees de algemene voorwaarden voor de volledige voorwaarden van onze laagste prijsgarantie.

Kan ik met accept giro betalen?
Helaas kunnen wij geen acceptgiro meesturen.

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen met IDeal, Paypal (dus ook met creditcard, via Paypal) en via een overschrijving. Bij betaling via een overschrijving geldt dat wij het pakket verzenden op het moment dat het bedrag door ons is ontvangen.

Wat zijn de verzendkosten?
Boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis. Daaronder betaal je in Nederland een bijdrage van € 2,99. Voor Belgische klanten geldt een bijdrage van €9,-.

Worden jullie producten op dieren getest?
Nee. Ook dit is een voorwaarde waaraan elke leverancier moet voldoen voor ons. Onze leveranciers hebben ons verzekerd dat hun producten niet op dieren worden getest. Wij van Beauty4sale houden van dieren en wij zijn tegen dierproeven.

Waarom zien de kleuren er op de foto's iets anders uit dan in het echt?
Wij doen ons uiterste best om de kleuren zo goed mogelijk over te laten komen op de foto's. De weergave hiervan verschilt echter per beeldscherm. Houd hier dus rekening mee.

Voor wie zijn de producten van Beauty4sale?
De producten van Beauty4sale zijn voor iedereen, dus ook voor professionele doeleinden. De kwaliteit van de producten die wij leveren is hoog, zodat ook visagisten gebruik kunnen maken van ons aanbod. Ook door mensen met een donkere huidskleur zijn veel producten goed te gebruiken. Sleek is bijvoorbeeld een merk dat zich ook richt op donkere huidskleuren en onze grotere paletten zijn ook zeer hoog gepigmenteerd, waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor mensen met een donkere huidskleur.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?
Indien je bestelling op werkdagen voor 11:00 is geplaatst, heb je je bestelling de volgende dag in huis.* Indien je op zaterdag of zondag bestelt, ontvang je je bestelling op dinsdag.*
*Dit geldt voor klanten in Nederland. Voor klanten in Belgie geldt dat er dezelfde dag wordt verzonden indien er op werkdagen voor 11:00 is besteld. 
*Ook heeft beauty4sale.nl natuurlijk geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL. Wij gaan uit van de snelheid waarmee PostNL adverteert.

Hoe kan ik mijn zending volgen?
Wanneer je pakket is verzonden, ontvang je van ons een Track & Trace code.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Wanneer het pakket nog niet verzonden is, kan je je bestelling nog annuleren. Stuur hiervoor een mail naar info@beauty4sale.nl of via ons contactformulier.

Hoe kan het dat mijn bestelling nog niet binnen is?
Het kan zijn dat het pakket is afgeleverd bij de buren. In dat geval zou u normaal gesproken ook een briefje van PostNL in de brievenbus moeten hebben, waar dit is afgeleverd.
Is de zending niet bij uw buren afgeleverd, informeer dan even bij de Beauty4sale klantenservice via info@beauty4sale.nl. Het kan dan zijn dat de betaling nog niet is ontvangen.

Hoe kan ik een kortingscode invoeren?
Zie voor een uitleg deze pagina: http://www.beauty4sale.nl/kortingscodes

Ik ben een kortingscode vergeten in te voeren. Kan deze achteraf nog worden verrekend?
Kortingscodes zijn na het bestellen en voor het afrekenen van de producten in te voeren in het kortingscodeveld. Helaas kunnen kortingscodes achteraf niet meer worden verrekend. Voer kortingscodes dus in voordat je afrekent. Dit geldt ook voor spaarpunten.

Nieuw