Betalen en verzenden

Informatie over verzenden en retourneren

Verzenden:
Beauty4sale verstuurt met PostNL.
De verzendkosten zijn bij een order boven de €50,- GRATIS. Daaronder betaal je (in Nederland) een bijdrage van slechts € 2,99. De verzendkosten naar Belgie bedragen €9,-.
Wanneer je bestelling is ontvangen, zal Beauty4sale deze zsm verzenden.
Op werkdagen voor 11:00 besteld? --> volgende dag in huis *
Op werkdagen na 11:00 besteld? --> na 2 dagen in huis *
Op zaterdag of zondag besteld? --> dinsdag in huis *
*Dit geldt voor klanten in Nederland. Voor klanten in Belgie geldt dat er dezelfde dag wordt verzonden indien er op werkdagen voor 11:00 is besteld. 
*
Ook heeft beauty4sale.nl natuurlijk geen invloed op eventuele vertragingen bij PostNL. Wij gaan uit van de snelheid waarmee PostNL adverteert.

Wanneer je bestelling wordt verzonden, krijg je een Track & Trace code. Hiermee kan je je bestelling volgen. Voor zeer kleine bestellingen en zendingen naar Belgie is dit op dit moment (nog) niet het geval.
Bij verdere vragen over je bestelling kan je altijd contact opnemen via ons antwoordformulier op de site of via info@beauty4sale.nl

Voorwaarden retourneren:
Producten kunnen gedurende 14 dagen worden geretourneerd zonder opgaaf van redenen (we waarderen een reden uiteraard wel enorm!). Deze 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren.
Indien na ontvangst onvolkomenheden aan onze producten zijn, dit graag binnen de gestelde termijn van 14 dagen aan ons kenbaar maken om aanspraak te kunnen maken op een eventuele creditering of ruiling van de product(en). 
Let op! Indien je 1 of meerdere producten wilt retourneren, dien je altijd eerst contact op te nemen met de klantenservice via email of het contactformulier op de website! Wanneer je je zending retour stuurt zonder dat er van te voren contact is geweest met de klantenservice, kunnen wij de retourzending helaas niet in behandeling nemen.

Producten zijn bij retournering uiteraard ongebruikt en in onbeschadigde, originele verpakking. Producten worden goed verpakt teruggestuurd, dat wil zeggen in een stevige verpakking en met schokdempend materiaal om de producten te beschermen van schade.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van je zending m.b.t. verlies of schade aan de zending bij het retourneren. Wij adviseren je daarom gebruik te maken van een pakketdienst met een Track & Trace code. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.
Indien je een bedrag van ons terug krijgt, zullen wij je dit z.s.m. terug betalen. Dit zal gewoonlijk binnen een aantal dagen weer op je rekening staan.

Indien na controle van onze retourafdeling blijkt dat de retour gestuurde artikelen toch zijn gebruikt of zichtbare gebruikerssporen hebben overgehouden, danwel beschadigd zijn, behoudt Beauty4sale zich het recht voor om de retour gestuurde producten te weigeren en weer te retourneren naar je. De kosten komen in dit geval geheel voor je eigen rekening!

Bij retourneren van het volledige pakket in originele staat, zal het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) worden gecrediteerd, Bij het retourneren van een niet volledige zending (wanneer er dus een of meerdere producten behouden worden) zal alleen het bedrag voor de geretourneerde artikelen gecrediteerd worden.

Instructies voor het retourneren:
Indien je een product wilt retourneren, kun je inloggen in je account. Je gaat dan naar bestellingen. Klik de betreffende bestelling aan. Bij het product dat je wilt retourneren zie je de optie 'bekijken' (dit wordt weergegeven als een vergrootglas). Vervolgens kan je rechts naast het betreffende product klikken op retourneren (groen pijltje). De vervolgstappen wijzen zich vanzelf. 

Je kunt ook gebruik maken van de retouraanvraag op de website. Deze vind je onderaan, onder het kopje 'Klantenservice' of je stuurt een e-mail met je gegevens en het product dat je wilt retourneren aan info@beauty4sale.nl.


Verzending rondom feestdagen 2017

 

 

 

Nieuw